Pobjeda u prvoj utakmici polufinala Kupa Crne Gore

Pobjeda u prvoj utakmici polufinala Kupa Crne Gore

U prvoj utakmici polufinala Kupa Crne Gore u vaterpolu, odigranoj u Igalu, naši momci su pobjedili ekipu Primorca iz Kotora rezultatom 10:7.

Ekipa Jadrana je bila oslabljena neigranjem Borisa Zlokovića, Dragana Draškovića i Nikole Moskova, svi zbog povrijeda. Utakmica je u većem dijelu bila neizvjesna, ali na kraju su jadranaši predvođeni Jovanom Sarićem sa tri postignuta gola došli do pobjede od tri gola razlike što bi trebalo biti dovoljno pred revanš koji je na programu u srijedu u Kotoru. U domaćoj ekipi su se istakli i Luka Sekulić i Stefan Vidović sa po dva postignuta gola.

 

Jadran - Primorac 10:7 (1:2, 3:1, 3:2, 3:2)

Igalo - Bazen Instituta „Simo Milošević”. Gledalaca: 400.

Sudije: Ivanovski (Herceg Novi), Đurašković (Kotor).

Igrač više: Jadran 10 (2), Primorac 6 (1). Peterci: Jadran 2 (2).

Jadran: Kandić, Radović, Popadić, Sekulić 2, Vidović 2, Ukropina, Baničević 1, Sarić 3, Latinović 1, Bitadze, Spajić, Pješivac 1, Popović, Mijušković.

Primorac: Stanović, Celatis, Bulatović 1, Kriještorac, Latković, Todorović, Adžić 1, Matković, Mačić 1, Krivokapić 1, Vukasović 1, Grgurević 1, Mikijelj, Saveljić 1.


Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar