Plivači Jadrana Carine odlični na takmičenju u Sarajevu

Plivači Jadrana Carine odlični na takmičenju u Sarajevu

Na IV međunarodnom plivačkom mitingu “Šarks KUP 2018” u Sarajevu, koje je održano u subotu 29. septmbra, ekipa Jadran Carine je nastupila sa 22 plivača, od ukupno 506 iz 25 klubova, uzrasta od 6 do 13 godina. Plivači i plivačice Jadrana Carine osvojili su 22 medalje i to 4 zlatne, 11 srebrnih i 7 bronzanih. Nastupom su se posebno izdvojili Uroš Sijerković koji je proglasen za najboljeg takmičara do 7 godina, te Mina Cvjetičanin, Bjanka Bulaji i Vladan Gardašević. Ženska štafeta u disciplini 4x50m slobodno u sastavu Marić Jelena, Živanovic Lara, Cvjetičanin Mina, Bulajić Vjera postavila je novi rekord Crne Gore za mlađe pionirke. Odličan plasman ostalih plivača je rezultirao osvajanjem IV mjesta u ekipnom poretku kao i osvojenom peharu za najbolju inostranu ekipu.

jadran-carine-plivanje-181001 1

ekipa Jadran Carine, štafeta 4x50 slobodno

Za ekipu Jadran Carine su nastupili: Uroš Sijerković, Vreća Stefan, Vukašin Gojković, Andrej Jovanović, Pavle Marković, Bjanka Bulajić, Katarina Vujinović, Ljubo Sjerković, Danilo Ćurčija, Vuk Milojević, Danjel Adrović, Slobodan Radanović, Vladan Gardašević, Vjera Bulajić, Jelena Marić, Lara Živanović, Mina Cvjetičanin, Anđela Radojičić, Strahinja Gojković, Rade Đukić, Rajko Radanović i Danilo Stupar.

Treneri ekipe: Željka Ivičević i Milica Ćorović.

 


Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar