Jadran Carine i Herceg Novi ugostili vaterpoliste Vojvodine

Jadran Carine i Herceg Novi ugostili vaterpoliste Vojvodine

 

Crnogorski vaterpolo šampion i ovoga ljeta omiljeni je domaćin mnogim vaterpolo ekipama, a posebno onima koji su njihovi najmlađi članovi.

Nakon što je Jadran Carine ugostio brojne ekipe u proteklih mjesec dana, na red su došli i mališani iz vaterpolo kluba Vojvodina iz Novog Sada. Mlade generacije igrača, 2005., 2006., 2007. i 2008. godište, trenirale su zajedno sa Jadranašima, na otvorenom bazenu na Škveru. Okruženi gradskom lukom i ljepotama Herceg Novog, Jadranovi drugari sa zadovoljstvom su dolazili su na treninge.

Koordinator mlađih kategorija Vojvodine, Zoran Maslovar, kazao je da su treninzi sa Jadranovim mlađim kategorijama postali tradicija.

IMG 20190617 092635-900x600

"Sparinzi sa Jadranovim mlađim generacijama su vrlo korisni za mlade vaterpoliste Vojvodine. U određenim momentima igre vidjelo se da su dječaci iz Jadrana malo spretnji, što je sasvim razumljivo", rekao je Maslovar.

Dodao je da su djeca iz Vojvodine stekla nova dodatna iskustva, što im je od velikog značaja jer ih u narednom periodu očekuje završnica prvenstva Srbije.

"Među mladim igračima se vidi da postoje i neka ranija poznanstva, a takođe se stiču i nove vještine kroz kupanje u moru. Svakako da će mlade ekipe pamtiti ovo iskustvo", zaključio je Maslovar I zahvalio se Jadranu Carine na dugogodišnjem gostoprimstvu i sportskom prijateljstvu.


Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine