Jadran Carine poražen od Solnoka u drugom kolu Lige Šampiona

Jadran Carine poražen od Solnoka u drugom kolu Lige Šampiona

Vaterpolisti Jadrana Carine pretrpjeli su večeras, na svom bazenu u drugom kolu Lige Šampiona, poraz od mađarskog Solnoka 12:14 (3:4; 4.4; 1:3; 4:3). To je Novljanima drugi poraz u LŠ. Izabranici Petra Radanovića pružili su odličan otpor Mađarima, borili su se do poslednjeg atoma snage ali im je nedostajalo malo iskustva i sreće da naprave veliko iznenađenje i stignu do pozitivnog rezultata.

VIDEO IZJAVA: RADOVIĆ ĐURO

Jadran Carine Petar Radanovic

VIDEO IZJAVA:TRENER PETAR RADANOVIĆ

TOK UTAKMICE:

Prva četvrtina počela je sjajnim golom kapitena Jadrana, Marka Petković (1:0). Potom je Solnok iskoristio igrača više, a Petra Tešanovića savladao je Farkaš Dori (1:1). Još jednom je Solnok iskoristio igrača više, ovoga puta Radomir Drašović zatresao je mrežu Novljana za 1:2. Bez greške je bio Marino Čagalj i nadmudrio iskusnog Viktora Nađa za 2:2. Kakva majstorija neustrašivog Uroša Vučurovića (3:2)! Viktor Rašović bio je bolji od odbrane momaka sa Škvera za 3:3, a isto je učinio i Daniel Anđal za 3:4.

1S0A5415

Na startu drugog perioda Gavril Subotić savladao je Jadranaše za 3:5. Opet Jadran nije imao rješenje za Gavrila Subotića, bio je precizan i za 3:6. Ubrzo je uzvratio Dušan Banićević i poslao loptu iza leđa Vikotra Nađa (4:6). Đorđe Lazić uvećao je prednost gostiju (4:7). Osvježio je Nikola Brkić Jadranaše golom za 5:7. Peterac je iskoristio Radomir Drašović (5:8). Munjevita pliska Đura Radovića zatresla je mrežu Solnoka za 6:8. Nakon tri utakmice vezane bez gola, Kanstantsin Averka nadigrao je Viktora Nađa za 7:8.

Jadran Carine Szolnoki 7

 

Početkom trećeg perioda Farkaš Dori zatersao je mrežu Jadrana za 7:9. Dva igrača više iskoristili su Novljani, a Nađa je nadigrao Dimitrije Obradović (8:9). Gavril Subotić nezaustavljiv noćas (8:10). Peterac je iskoristio Gavril Subotić za 8:11. Radomir Drašović odličan za 8:12.

Jadran Carine Szolnoki 4

Đuro Radović otvorio je četvrti period igre golom za 9:12! I Filip Gardašević bio je večeras bolji od Viktora Nađa, zatresao je mrežu gola za 10:12. Bence Batori bio je precizan za 10:13. Nisu imali rješenje Mađari za Đura Radović, još jednom noćas dobar (11:13). Bence Batori bio je precizan za 11:14. Valdan Spaić postavio je krajnji rezultat golom za 12:14.

Jadran Carine Szolnoki 15

 

Utakmicu je sudio sudijski par Adrian Aleksandresku (ROU) i Vojin Putniković (SRB), delegat je bio Angel Moliner (ESP).

1S0A5450

 

PVK JADRAN CARINE: Petar Tešanović, Marino Čagalj 1, Uroš Vučurović 1, Dimitrije Obradović 1, Dušan Banićević 1, Kanstantsin Averka 1, Petar Mijušković, Filip Gardašević 1, Đuro Radović 3 , Vladan Spaić 1, Nikola Brkić 1, kapiten Marko Petković 1, Darko Đurović, trener Petar Radanović.

Jadran Carine Szolnoki 3

SZOLNOKI DOZSA: Viktor Nađ kapiten, Daniel Anđal 1, Đorđe Lazić 1, Gavril Subotić 4, Kristof Satmari, Duško Pijetlović, David Janšik, Viktor Rašović 1, Kristof Satmari, Bence Batori 2, Radomir Drašović 3, Farkaš Dori 2, Mark Banjai, trener Živko Gocić.

Szolnoki Zivko Gocic

Novljane sada očekuje peto kolo A1 Regionalne lige, utakmica protiv Mornara 23. oktobra.


Generalni pokrovitelj     Generalni sponzor

opstina-herceg-noviCarine DOO

Pokrovitelji

ministarstvo-sporta-crne-goreturisticka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novifloringsportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carine