Novljani najbrojniji: Deset Jadranaša 2005. godište na pripremama reprezentacije Crne Gore

Novljani najbrojniji: Deset Jadranaša 2005. godište na pripremama reprezentacije Crne Gore

 
Vaterpolo Plivački Savez Crne Gore organizovao je pripreme za vaterpoliste 2005. godište i mlađe (U 14) povodom međunarodnog turnira “Darko Čukić”, a poziv na pipreme primilo je čak deset Jadranaša. Pripreme će voditi treneri Vido Lompar i Filip Andrić, koji je i trener Jadrana 2005. gdište.
 
Pored mladih Novljana pozvani su i vaterpolisti kotorskog Primorca (3), Cattara (5), Budvanske Rivjere(6) i podgoričkog Aquatic Verdea(1).
 
Planirano je da se odrade dva treninga u sklopu priprema za međunarodni turnir “Darko Čukić” , koji se igra u Beogradu od 1. do 4. avgusta.
 
Vaterpolisti Jadrana koji su pozvani na pripreme reprezentacije:Šćepan Kontić, Sava Huter, Meldin Hadžić, Dušan Vuković, Krsto Simović, Stefan Radović, Milan Baltić, Andrija Šekularac, Dimitrije Bukejlović i Dejan Miljanović.
 
Jadran je klub koji već duži niz godina čini okosnicu svih reprezentativnih selekcija.

 

Generalni sponzor

Carine DOO

Sponzori

ministarstvo-sporta-crne-goreOpština Herceg NoviInstitut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel Perlaligh-houseCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novimg-mivela-jadran-carine