Đaci prvaci OŠ “Dašo Pavičić” posjetili Jadran Carine: Smijeh, pjesma i radost uljepšali Škver

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Đaci prvaci OŠ “Dašo Pavičić” posjetili Jadran Carine: Smijeh, pjesma i radost uljepšali Škver

Učenici prvih razreda Osnovne Škole „Dašo Pavičić“, njih 100,  posjetili su danas Plivački Vaterpolo Klub Jadran Carine. Mališani su obišli bazen, trofejnu salu kluba i druge prostorije na Škveru.
Ono što im je posebno privuklo pažnju jeste gotovo 400 trofeja, kao i trening škole plivanja i vaterpola koji je tada bio u toku. 
Đaci prvaci 1
Tokom današnjeg druženja sa hercegnovskim školarcima nije nedostajalo šale i smijeha, pa je tako trofejna sala danas bila posebna uz još jedan „pehar“ , dječji osmjeh i radost.
Đaci prvaci 2
 Među Jadranovim malenim gostima bilo je i onih koji su već članovi škole plivanja.
Đaci prvaci PVK Jadran Carine
 „Jutros smo došli ovdje i posjetili bazen i trofejnu salu Jadrana. Učenici su oduševljeni različitim trofejima. Lijepo su se proveli, vidjeli su plivače i vaterpoliste koji treniraju. Utisci su pozitivini, za djecu je korisno da pogledaju sve ovo jer su tek krenuli u školu i tek će se baviti nekim sportskim aktivnostima“, kazala je učiteljica Ivanka Đečević.
Đaci prvaci 3 
U trofejnoj sali velikana sa Škvera dječica su slušala priču o Jadranu, koju im je ispričao direktor Miloš Mračević.
Đaci prvaci Škver
Šetajući terasom bazena upitani da li znaju da pjevaju himnu Jadrana, odjeknulo je jedno veliko i glasno „Da!“, a potom su oni najhrabriji i zapjevali.

Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar