Jadran sparingom sa Radničkim iz Kragujevca brusi formu za Kup Crne Gore

Jadran sparingom sa Radničkim iz Kragujevca brusi formu za Kup Crne Gore

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog ugostili su ekipu Radničkog iz Kragujevca na četvorodnevni sparing u sklopu priprema za KUP Crne Gore koji je po programu početkom oktobra.

Tokom boravka Kragujevčana u Herceg Novom biće odrađeno osam zajedničkih treninga. Poslijedni nastup ekipa Jadrana Carine je imala sredinom jula mjeseca u okviru finalnog turnira regionalne vaterpolo lige u Duborvniku, a prije toga petog marta u Barceloni utakmicu Liše Šampiona nakon čeka je uslijedio prekid sportskih aktivnosti uzrokovanih panedmijoj korona virusa.

„Dugo nismo imali ni zvaničnih ni prijateljskih utakmica osim one u Duborvniku na finalnom turniru regionalne lige. Momci su željni utakmica. Godinama krajem avgusta i u septembru igramo veliki broj trening utakmica u sklopu priprema za novu sezonu i to nam nedostaje ove godine jer mnoge ekipe koje su željele da dođu u Herceg Novi nisu u mogućnosti da doputuju, a i nam je mogućnost putovanja jako sužen uslijed epidemije. Ekipa Radničkog je jako dobro, imaju brojna pojačanja, kod njih je u klub u toku ljeta došlo više igrača nego u sve klubove u Crnoj Gori, iskoristićemo ove treninge i trening utakmice na pravi način da se spremimo za KUP koji nas očekuje početkom oktobra“Petar Radanović – trener Jadrana.

Ekipa Jadrana će u polufinalu KUP-a odmjeriti snage sa ekipom Budvanske Rivijere u utakmicama koje su na programu 04. i 08. oktobra.


Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar