Jadran domaćin turnira “Olimpijske Nade” za kadete

Jadran domaćin turnira “Olimpijske Nade” za kadete

Hercegnovski Jadran Carine domaćin je takmičenja “Olimpijske Nade“ za kadete, vaterpoliste 2006. godište i mlađe. Utakmice će biti odigrane od 15. do 17.  novembra, bazen Instituta Igalo, ulaz je slobodan.
 
Osam ekipa, podijeljenih u dvije grupe, pokušaće da osvoje prvi dio turnira.
 
Grupu A čine: Jadran Carine (Herceg Novi), Jug (Dubrovnik); Cattaro (Kotor) i Budućnost (Podgorica). Grupu B čine: Primorac (Kotor), Budva (Budva), KPK (Korčula) i Aquatic Verde (Podgorica).
 
Petak
 
RASPORED TAKMIČENJA:
U prvom kolu sastaće se Budva i Aquatic Verde, Primorac i KPK, Cattaro i Jug, Jadran i Budućnost. 
 
U drugom kolu snage će odmjeriti KPK i Aquatic Verde, Primorac i Budva, Budućnost i Jug, Jadran i Cattaro. 
 
U trećem kolu nadigravaće se Primorac i Aquatic Verde, Budva i KPK, Cattaro i Budućnost, Jadran i Jug.
 
Subota
 
Nakon toga slijedi četvrto kolo koje igra par C: treći iz grupe A i četvrti iz grupe B; par D: četvrti iz grupe A i treći iz grupe B; polufinale II par E: drugi iz grupe A i prvi iz grupe B; polufinale I par F: prvi iz grupe A i drugi iz grupe B.
 
Nedelja
Zatim slijedi peto kolo i igraće poraženi iz para C i D za sedmo mjesto, pobjednici iz para C i D za peto mjesto, poraženi iz para F i E za treće mjesto i pobjednici iz para F i E za prvo mjesto.

Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar