Sarajevo “Cup Novi Grad”: Plivačkoj ekipi Jadrana 19 medalja

Sarajevo  “Cup Novi Grad”: Plivačkoj ekipi Jadrana 19 medalja

Plivačka ekipa Jadrana Carine, predvođena trenerom Seadom Adrovićem, osvojila je ukupno  19 medalja ( 6 zlato, 6 srebro, 7 bronza ), na desetom Međunarodnom plivačkom mitingu „Cup Novi Grad“, čiji domaćin je bilo Sarajevo.
 
Trener Sead Adrović istakao je da može biti zadovoljan rezultatom, s obzirom da je njegova ekipa imala u kratkom vremenu veći broj takmičenja.
 
“Tako da se tamičarska forma nje mogla držati toliko. Nekima je ovo takmičenje bilo i najbolje izdanje, Ljubica Bošković na 50 i 100 metara slobodno popravila je lični rekord. Bio je ovo dobar nastup ekipe Jadrana”, poručio je Adrović.
plivanjee
REZULTATI TRKA JADRANŠA PRVA TRI MJESTA: 
Štafetu 4x50 slobodno (u sastavu djevojčica i dječaka) Anđela Antunović, Ljubica Bošković, Aleksa Radović i Vasilije Andrić isplivali su i zazeli treće mjesto. 
 
Aleksa Radović osvojio je prvo mjesto na 50m prsno i bio je prvi na 100m prsno. Challenge prsno 50m od šest plivača bio je drugi, od četiri plivača treći i u trci od tri plivača takođe treći. I trka 50m slobodno donijela mu je treće mjesto.
 
Mina Cvjetičanin druga je završila trku 100m mješovitim stilom i takođe je bila druga na 50m prsno. Na 50m slobodno zauzela je treće mjesto, a na 50m delfin prvo mjesto i na 100m delfin.
 
Bjanka Bulajić trećeplasirana je završila trku 100m leđno. Ljubica Bošković isplivala je 50m slobodno i trku završila prvoplasirana, a takođe je bila prva i na 100m slobodno. Anđela Antunović zauzela je treće mjesto na 50m slobodno i drugo na 100m slobodno.
 
Vasilije Andrić isplivao je 100m slobodno i trku završio drugi. Viktor Andrić isplivao je 100m delfin i zauzeo drugo mjesto.
aRjwvopp
PVK JADRAN CARINE: Anđela Antunović, Anđela Radojičić, Faina Driaeva, Mina Cvjetičanin, Ljubica Bošković, Ivana Antunović, Ana Marija Copola, Bjanka Bulajić, Viktor Andrić, Vasilije Andrić, Aleksa Radović, trener Sead Adrović.

Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar