Suspendovana evropska vaterpolo takmičenja

Evropska vaterpolo kuća LEN, poništila je aktuelnu sezonu. Ekipa Jadrana Carine takmičio se u Ligi šampiona, gdje je odigrao 10 utakmica i do prekida šampionata zauzimao četrvrto mjesto u svojoj grupi.

Do prekida takmičenja Final 8 je bio blizu za Jadranaše, a postojala je mogućnost da se završni turnir odigra sa učesnicima koji su već bili u zoni play off-a.

Bili smo u kontaktu sa Markom Birijem iz Len-a. Tražilo se rješenje za spas sezone i jedna od opcija je bila da se u avgustu odigra samo završni turnir. Međutim, zbog ove situacije sve je poništeno, jer vaterpolisti dugo ne treniraju, upitna su i putovanja. Velika je šteta za naš grad i naš mladi tim koji je bio spreman da se oproba na jakom turniru – rekao je direktor kluba Miloš Mračević.

Sada je fokus na sljedeću sezonu, a s obzirom da Jadranaši imaju wild card ponovo će učestvovati u najelitnijem evropskom takmičenju.

Generalni sponzor     Pokrovitelj

opstina-herceg-novituristicka-organizacija-herceg-novi

Sponzori

Institut IgaloVal GojkovićMS KatunjaninsabbencomRadio JadranHotel PerlaCaffe Pizzeria TwinsVodovod i kanalizacija Herceg Noviskorpion-herceg-novisportske-kladionice-lobparking-servis-herceg-novidelfinakrusolovcen-bankamg-mivela-jadran-carineNorthstar